Vem är Nicole Soraya?

 

Hey Sunshine,

Det är jag som är Nicole Soraya. En multipassionerad coach, kreatör, storyteller och föreläsare som alltid haft svårt att sitta still i boxen. Lustdriven, nyfiken och i ständig jakt på det som får hjärtat att slå lite hårdare. Såsom att få vara en del av en annan människas utveckling.

Mitt hjärta klappar lite extra för att hjälpa multipassionerade soloprenörer och kreatörer att träda in i sin fulla kraft — som företagare och som människor.

För jag växer tusenfalt, när jag får hjälpa dig att förstå och omfamna din power, så att du kan glänsa. När jag får se dig blomma ut, använda din röst, ta plats och driva ditt företag i enlighet med den du verkligen är.

Så, min vän. Vad behöver du för att träda in i din fulla kraft och växa som företagare? En coach och mentor som förstår multipassion? Ett bollplank? Eller kanske en kreativ sidekick, som hjälper dig att förverkliga dina många idéer?

Well, here I am. Med mina tusen skills till din tjänst.

“Nicole, vad ska du bli när du blir stor?”

Dhelt Mångkonstnär. Multipassionerad. Jack of all trades. Genom åren har man beskrivit mig på många olika vis. Men en sak är säker — det är bredden i mina kompetenser, talanger och passioner som är min stora styrka.

Det tog mig dock många år att själv förstå det verkliga värdet av mitt mångfacetterade CV.

Jag, liksom så många andra, växte upp med en inre sanning om att jag var tvungen att välja EN väg i livet. Gå i skolan, utbilda mig och göra som duktiga flickor gör. Det jag inte hade räknat med, det var hur vilse jag skulle känna mig. Och hur min glädje för livet skulle mattas av mer och mer för varje gång jag tvingade mig själv att vara och göra “som alla andra”.

Till slut tog det bara stopp. 2014 började jag min resa mot ett nytt liv. Ett där jag var mer förstående och tillåtande mot mig själv. Där jag var färdig med att göra mig själv mindre och leva snällt efter andras spelregler. Sedan den dagen har det inte funnits någon återvändo.

Min gissning är att du hittat hit för att du kan relatera till min story. Är du redo att börja bygga det liv DU vill ha, helt efter dina egna spelregler? Då visar jag dig gärna hur.

Vill du också leva på ditt multipassionerade soloprenörskap?

Connecta gärna med mig på sociala medier, där jag delar med mig av min story & tankar kring hur du också kan bygga ett företag utifrån dina passioner.