INVESTERA I DIN UTVECKLING

1:1 Coaching


Önskar du att du hade en coach & bollplank som kunde hjälpa dig att sortera dina tusen tankar &  idéer kring ditt multipassionerade företagande? Eller guida dig i hur du bygger ditt personliga varumärke online?

I’m right here! Välj mellan att arbeta på längre sikt med ett större coaching-paket, eller få den där sista pushen du behöver med mitt Kickstart-paket.

Nicole Soraya, Multipassionerad kreatör

1:1 Coachingpaket


Ibland är allt du behöver stöttning, ett bollplank och rätt frågor för att komma framåt. Individuell coaching är perfekt för dig som vill ta ditt multipassionerade företag till nästa nivå
– eller bara få bollen i rullning.

Få min input, ta del av min kompetens och låt mig spegla dig där du behöver det som mest. Jag hjälper dig att sortera dina tankar, skapa din plan of action och finns tillgänglig som personligt bollplank längs vägen. 

Med mig som coach jobbar du alltid inifrån och ut, för att skapa ett varumärke och ett företag som går i linje med den du är, dina värderingar och den vision du har. Därför jobbar jag inte med one-size-fits-all-lösningar, utan skräddarsyr all coaching efter dig som individ. Du som klient tar själv ansvar för dina resultat och för din utveckling, genom att implementera de verktyg, actions och strategier du får av mig.

Eftersom uppföljning och kontinuitet är en förutsättning för effektiv coaching, erbjuds all 1:1 coaching i paket om flera coachingtillfällen, alternativt som ett intensivtillfälle. 

Välj ditt coachingpaket:

Kickstart – 6 500 SEK

En 3 h intensiv, där vi jobbar med ett specifikt tema/fokus som vi kommit överens om tillsammans. Kickstarten är framtagen speciellt för dig som behöver få bollen i rullning, önskar ett bollplank, finna klarhet eller bryta blockeringar i ditt tankemönster. 30 dagars support via den krypterade gratisappen Voxer ingår, Där når du mig via röstmemon/ textmeddelanden mån-tors, 10-16.

3 månader – 19 500 / 6 månader – 38 000 SEK

För dig som önskar coaching och stöttning under en längre period, för att nå ett specifikt mål på sikt eller få hjälp att stå i din kraft som multipassionerad soloprenör. Med dessa paket har du möjlighet att fokusera på ett specifikt tema – eller flera.

  • 3 alt. 6 Zoom-samtal á 60 min
  • Nå mig via text-/röstmemos på Voxer under hela perioden mån-tors, 10-16.
  •  Arbetsmaterial och övningar som är relevanta för dig, ditt företag och er utveckling
Din investering:
från 6 500 SEK exkl. moms

DELBETALNING ÄR MÖJLIGT.

Har sååå mycket sprittande energi som jag inte vet vad jag ska
göra av. Ville bara säga TACK! Tack för att du ställde frågor som
fick mig att faktiskt erkänna vad jag vill & inte vill.   

ANNA KEMPE

Mindset & starta-eget-mentor

VAD KAN 1:1 COACHING HANDLA OM?

Du väljer ditt fokus

Under 1:1 coaching med mig kan vi fokusera på ett enda tema eller flera. Du bestämmer själv vad just du behöver och jag hjälper dig framåt. Kanske önskar du hjälp att sortera dina många idéer, finna nya strategier, vässa ditt mindset eller få ny luft under vingarna. Jag möter dig precis där du är.

 

Exempel på teman vi kan behandla:
 • Multipassion & företagande
 • Identifiera & skapa ditt personliga varumärke
 • Våga starta ditt företag
 • Begränsande sanningar & kreativa blockeringar
 • Mindset & mod att ta plats som den du är
 • Hitta en arbetsmodell som passar dig & din multipassion
 • Finna riktning & fokus i ditt företagande
 • Ta fram en strategi & plan för dina sociala kanaler
 • Skrivcoaching & brand storytelling

Utveckling här kommer vi!

Boka din 1:1 coaching idag – stå närmare ditt mål imorgon.